Kalkhoff

Dit merk is van de grootste fietsenproducent van Duitsland. Als enige hebben zij een eigen E-bike middenmotor ontwikkeld met unieke eigenschappen: Impulse. Grote accu’s, veel vermogen en instellingen om het motor karakter aan te passen aan de berijder. Hun fietsen en E-bikes met riem aandrijving zijn veel duurzamer en vragen minder onderhoud.

Ook verkopen we hun sportievere fietsen om de goede prijs / kwaliteit verhouding.

http://www.kalkhoff-bikes.com/

Giant

Sinds eind 2017 verkopen wij fietsen van Giant. Vooral de E-bikes met betrouwbare Yamaha motor vinden wij prachtig. Vanaf € 2000,- zijn er al van die krachtige betrouwbare elektrische fietsen te krijgen. Verder hebben wij ook stadsfietsen van Giant. Ze zijn te zien in onze showroom.

https://www.giant-bicycles.com/nl

Winora (merken: Winora, Sinus, Staiger, Haibike)

Duitse fabriek met een aantal merken. Wij verkopen vooral hun Winora elektrische fietsen met Yamaha motor. Deze betrouwbare, krachtige middenmotor vinden wij na de Impulse motor de beste.

Winora: E-bikes en gewone fietsen, Sinus: E-bikes voornamelijk met Bosch motor, Staiger: hoogwaardige hybrides, Haibike: Veel betaalbare mountainbikes en sportfietsen.

http://www.winora-group.de/en/our-brands/winora-en/

Vogue

Vogue fietsen zijn aangenaam betaalbaar. Wij hebben van hun: Elektrische fietsen, stadsfietsen en zelfs bakfietsen en driewielers. Voor de elektrische systemen wordt gebruik gemaakt van’s werelds grootste e-bike onderdelen bouwer: Bafang. Sterk en stil zijn hun middenmotoren: Bafang Max drive en Bafang Modus.

https://www.voguefietsen.nl/

Target en Sensa

Al jaren verkopen wij de Target fietsen uit Almelo. Deze modellen zijn degelijk en goed geprijsd. Verkopen wij veel aan middelbare scholieren.

Sensa is hun luxere sportmerk. Daarvan verkopen wij regelmatig de lichtere stad en trekking fietsen.

http://www.sensabikes.com/bikes/trekking/

Burgers

Burgers bouwt al jaren op traditionele wijze klassieke hollandse fietsen. Vooral de oma fietsen van hun verkopen wij. Uniek is dat wij traditionele oma fietsen hebben met maar liefst 8 versnellingen.

http://www.burgersfietsen.nl/

Noxon

Kinderfietsen van goede kwaliteit voor prettige prijzen. Van 12” tot 26” voor jongens en meiden. Bijzonder: 20 inch fietsen met versnellingen. En: 26 inch fietsen met de framemaat van een 24 inch fiets, dus daar groeien ze niet snel uit.

http://www.noxon-bikes.de/