Winora (merken: Winora, Sinus, Staiger, Haibike)

Duitse fabriek met een aantal merken. Wij verkopen vooral hun Winora elektrische fietsen met Yamaha motor. Deze betrouwbare, krachtige middenmotor vinden wij na de Impulse motor de beste.

Winora: E-bikes en gewone fietsen, Sinus: E-bikes voornamelijk met Bosch motor, Staiger: hoogwaardige hybrides, Haibike: Veel betaalbare mountainbikes en sportfietsen.

http://www.winora-group.de/en/our-brands/winora-en/

Vogue

Vogue fietsen zijn aangenaam betaalbaar. Wij hebben van hun: Elektrische fietsen, stadsfietsen en zelfs bakfietsen en driewielers. Voor de elektrische systemen wordt gebruik gemaakt van’s werelds grootste e-bike onderdelen bouwer: Bafang. Sterk en stil zijn hun middenmotoren: Bafang Max drive en Bafang Modus.

https://www.voguefietsen.nl/

Target en Sensa

Al jaren verkopen wij de Target fietsen uit Almelo. Deze modellen zijn degelijk en goed geprijsd. Verkopen wij veel aan middelbare scholieren.

Sensa is hun luxere sportmerk. Daarvan verkopen wij regelmatig de lichtere stad en trekking fietsen.

http://www.sensabikes.com/bikes/trekking/

Giant

Sinds 2017 verkopen wij fietsen van het wereld merk Giant. Vooral hun Elektrische fietsen met Yamaha middenmotor vallen goed in de smaak. Vlot, goed geprijsd en betrouwbaar. Verder hebben wij van Giant stadsfietsen en hybride fietsen.

Noxon

Kinderfietsen van goede kwaliteit voor prettige prijzen. Van 12” tot 26” voor jongens en meiden. Bijzonder: 20 inch fietsen met versnellingen. En: 26 inch fietsen met de framemaat van een 24 inch fiets, dus daar groeien ze niet snel uit.

http://www.noxon-bikes.de/