Wie wij zijn

Eldert Baars is eind vorige eeuw in de schuur achter het huis begonnen met fietsen repareren. Daar bleek zoveel behoefte aan, dat in 2002 besloten is een winkel te openen. Aan de Rijksstraatweg is het bedrijf gegroeid en is de specialisatie voor E-bikes ontstaan. Inmiddels waren we met 3 man. Vanwege de aanhoudende groei zijn we in 2015 verhuisd naar de Waterstraat. Het bedrijf is volwassen geworden met vakkennis op een hoog niveau.

Ons idee

Fiets mobiliteit is een duurzame en gezonde vorm van transport. Wij doen er alles aan om hier een bijdrage aan te leveren. Uiteraard met de fietsen zelf, maar ook met onze service. Zo hebben we gratis leenfietsen om u bij onderhoud of reparatie mobiel te houden. Ook halen en brengen wij, in de regio, gratis uw fiets bij u thuis als dat nodig is.

Onze aanpak

Natuurlijk adviseren wij een fiets die het beste bij uw wensen past. Vervolgens zorgen wij dat u goed op de fiets zit. Daarna is het belangrijk dat we u goed voorlichten over gebruik en onderhoud. Het uitvoeren van onderhoud doen wij gedegen en in altijd in overleg met u. Betrouwbaarheid en veiligheid staan daarbij voorop.

Eldert Baars

Oprichter en eigenaar van Baars fietsen. Adviseert u over een fiets of reparatie en alles wat u verder wilt weten, van ventieltjes tot schadeafhandeling.

Hella Baars

Mede eigenaar en zorgt dat alles in goede banen loopt. Gaat graag met u proeffietsen op een E-bike, met duidelijke uitleg.

Remco van den Hoogen

Monteur met brede vakkennis. Onder andere onze e-bike specialist en accu tester. Kan u prima alles uitleggen van uw huidige of toekomstige fiets.

Igor de Haan

Eerste monteur. Gedegen en hulpvaardig. Adviseert u over uw reparatie, en zorgt voor een kundige uitvoering daarvan.

Geert de Haan

Meer dan 40 jaar ervaring, samengebald in een gedreven monteur. (geen familie)